Главная Мой профиль Регистрация Выход RSS
Вы вошли как Гость | Группа "Гости"Приветствую Вас, Гость
Меню сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 86
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2017 » Декабрь » 10 » 100-річчя створення та діяльності Кримського Курултаю
21:41
100-річчя створення та діяльності Кримського Курултаю

В річницю 100-річчя створення та діяльності Кримського Курултаю в старших класах проведено уроки патріотичного спрямування. Учні 9 класу активно брали участь на уроці за темою «Початок Української революції 1917 – квітень 1918 років». Вчитель історії, Єгорова О. Л.,  розповіла, в яких обставинах з’явилась нагода оголосити владу української Центральної Ради та поставила проблемне запитання «Що сприяло і що заважало утворити незалежну Україну?».

Учениці 9 класу, Гапєєва Владислава та Мотирєва Ганна, підготували повідомлення. В класі працювали малі групи в напрямках пошуку та аналізу історичних документів – Універсалів, презентовані реферати «Біографія М. Грушевського», «Біографія В. Вінниченка». В підсумках учні розповідали про загрози розколу українства по політичних таборах, робили висновки про прорахунки Центральної влади у залученні робітничого руху. Зовнішня загроза також послаблювала українську владу.

На уроці панувала щира зацікавленість молоді у сприйнятті подій тих часів. Бібліотекар школи підготувала тематичну виставку.

   

Категория: 1-й семестр 2017-2018 уч.год | Просмотров: 277 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0