Главная Мой профиль Регистрация Выход RSS
Вы вошли как Гость | Группа "Гости"Приветствую Вас, Гость
Меню сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 86
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2017 » Февраль » 20 » День гідності та свободи
21:47
День гідності та свободи

День гідності та свободи в Мангуській ЗОШ І – ІІІ ст.. № 1

   20 лютого в Мангуській ЗОШ № 1 пройшов урочистий захід, присвячений Революції  Гідності (листопад  2013 -  лютий 2014 років), який мав назву «День гідності та свободи». Його метою було вшанування патріотизму та мужності громадян, які постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів України та її європейського вибору.  На цьому заході був присутній  голова Мангушської  райдержадміністрації Черниця Д. В., поспілкувався з учнями 5 -11 класів. Свою промову  він почав з питання: «Чи знаєте ви, чому відбулася Революція Гідності?» Діти намагалися висловити свої думки, які були різноманітні, а деякі дуже цікаві. Після чого Дмитро Васильович розповів про основні причини цієї історичної та доленосної для нашої країни події. Під час заходу всі присутні почули історичні факти про легендарне минуле українського народу: козацтво, Січові Стрільці, герої Крут , Майдан 2004 року, Революція 2013 року.  Учні 5 класу читали вірші, присвячені героям Небесної сотні.  Відеоролики та пісні, які прославляли подвиг героїв Небесної сотні, не залишили жодного байдужими. Пам’ять Героїв Майдану і воїнів-захисників України, які загинули за світле майбутнє нашої Батьківщини, вшанували хвилиною мовчання.

   Наприкінці зустрічі Д. В. Черниця наголосив, що кожного дня, щогодини Україна завдяки таким чоловікам-героям, серед яких і наші славні земляки, виборює право бути суверенною, єдиною державою. Тож молімося за наших мужніх захисників і просимо у Бога одного: аби вони живими і здоровими якнайшвидше повернулися додому, до своїх матерів, дружин та дітей.

   Насамкінець учні школи написали свої побажання нашій Батьківщині й прикріпили їх на Карту України.

Педагог-організатор Лелюх О. П.

Категория: Февраль 2017 | Просмотров: 409 | Добавил: admin | Теги: україна, Мангушская общеобразвательная школа, Революція гідності, Мангушська ЗОШ №1 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0