Главная Мой профиль Регистрация Выход RSS
Вы вошли как Гость | Группа "Гости"Приветствую Вас, Гость
Меню сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 86
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2017 » Ноябрь » 22 » ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ
12:24
ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ

20.11 – 24.11 в Мангуській ЗОШ І-ІІІ ст.. № 1 проходив тиждень Національно-патріотичного виховання. В рамках тижня були проведені наступні заходи, присвячені Дню Гідності та Свободи:

Виховні години для учнів 5-11 класів «Україна гідна свободи».

Українознавча вікторина для учнів 2-6 класів «Я – маленький громадянин своєї держави».

Круглий стіл «Може в краплині - щастя і радість, а може в краплині – горе і сум» (учні 8-11класів).

Для учнів 7-11 класів разом з працівниками кіно фотоклубу та районної бібліотеки був проведений історичний екскурс «Революцію  Гідності  ми пам'ятаємо».

Метою заходу було пригадати події, які відбувалися в країні і на Майдані Незалежності у 2013 році, розширити знання учнів про революцію Гідності та Свободи; розвивати почуття національної самосвідомості та громадянської активності; формувати розуміння єдності і цілісності України, усвідомлення себе українцем, почуття особистої відповідальності за долю держави, готовність служити Батьківщині та стати на захист державних інтересів країни; виховувати ціннісне ставлення до демократичних свобод, закріплених Конституцією України, усвідомлення цінності людського життя та тих складових частин, які впливають на нього, роблять його багатогранним, плідним і корисним. Учні розповідали вірші,  дивилися відеофільми.

           

Категория: 1-й семестр 2017-2018 уч.год | Просмотров: 343 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0