Главная Мой профиль Регистрация Выход RSS
Вы вошли как Гость | Группа "Гости"Приветствую Вас, Гость
Меню сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 86
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2016 » Май » 11 » День Победы
10:32
День Победы

«1939-1945. Пам'ятаємо. Перемагаємо»

   Під таким гаслом проводилися всі заходи в школі. 6 травня учениці 7 класу Токій Катерина, Гульпак Валерія та 6класу Кутняк Руслана  разом з Нікуліною Т.Г. та Лелюх О.П. привітали воїнів Ато зі святом. Воїни почули слова молитви за України в ииконанні Половникової Ганни(7кл)
   У календарі є дати, навіки вписані в героїчний літопис нашої країни. Одна з них День Великої Перемоги. Все далі в минуле відходять роки Великої Вітчизняної Війни. Але все гострозоро пам'яттю серця ми вдивляємося в них. Для нас ці роки не просто історія. 1418 днів війни яскравим факелом палахкотіло полум'я патріотизму людей. І кожен з цих днів свідчив про велич духу, непохитну мужність людини, для якої немає священнее боргу, чим відстояти незалежність Батьківщини. 
    Так почали  урок мужності його ведучі Караянова Олена та Березіна Ганна(9кл). На святі були присутні голова селищної ради ветеранів Харчук Л.І та ветеран педагогічної праці Мурза С.М. Світлана Мефодіївна розповіла учням про свого батька, учні з захватом роздивлялися листи з фронта -трикутники, на яких ледь помітно напис. Учні прослухали вірші «Что может быть страшнее чем война», «Жди меня», «Все тоже солнце светит над степями…»
 а також подивилися уривки з документальних фільмів “Ціна перемоги” «Двобій на Дніпрі», «Битва за Киев», «Стоїть у почесній варті пам?ять»,
«Діти війни», «Освенцим. Один день в концлагере»
 Також бібліографи районної бібліотеки для дорослих Діденко Т.В. та Парамонова Г.М зробили учням огляд літератури, яку вони можуть прочитати. Хвилиною мовчання учні та педагоги школи вшанували пам?ять загиблих.

                                           

 Вони сьогодні не забуті,
Все ті хто нас закрив собою,

Живуть і у бронзі, і в граніті,
Живуть і в пам'яті людській.

Категория: Май 2016 | Просмотров: 384 | Добавил: admin | Теги: украина, Мангушская общеобразовательная школ, день победы | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0