Главная Мой профиль Регистрация Выход RSS
Вы вошли как Гость | Группа "Гости"Приветствую Вас, Гость
Меню сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 86
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2018 » Декабрь » 17 » День Святого Миколая! Допомогти - так легко!
10:58
День Святого Миколая! Допомогти - так легко!

Допомогти –  так легко!

Протягом минулого тижня Мангуська ЗОШ № 1 проводила акцію, до Дня святого Миколая. Метою цієї акції була допомога діткам-сиротам, діткам, позбавленим батьківського піклування, а також дітям з, так званої, «сірої зони». Ми були приємно вражені тим, скільки небайдужих людей долучилися до нашої акції. Діти та батьки нашої школи кожного дня приносили неймовірну кількість різноманітних речей: одяг, іграшки, канцелярські товари, засоби особистої гігієни, а також велику кількість солодощів, фруктів та новорічних подарунків. Діти із задоволенням все сортували, пакували, для того щоб надати допомогу маленьким діткам, які дуже потребують нашої особливої уваги, нашого тепла та підтримки. Також не залишились осторонь і долучились до нас працівники Мангушської райдержадміністрації, Мангушської районної ради, Мангушського відділу освіти, Мангушської селищної ради на чолі зі своїми керівниками та їх заступниками, а також громадська організація «Дієві зміни».

Велику частину зібраних речей і коштів ми передали Маріупольському дитячому будинку «Центр опіки», якому живуть дітки від народження до 18 років. Ви навіть уявити собі не можете, скільки радощів було в очах цих маленьких янголят. І ні, не від солодощів та іграшок, а від нашої з вами уваги та небайдужості.

Інша ж частина ще чекає на своїх маленьких господарів і буде подарована діткам в святковий день – День святого Миколая.

Учні та педагогічний колектив нашої школи дуже вдячний всім за той внесок, який Ви зробили для того, щоб порадувати маленьких діточок напередодні великого Дня святого Миколая.

Благодійні справи завжди повертаються до людини сторицею, адже добрий вчинок уособлює в собі любов, турботу, добро.

Категория: 1-й семестр 2017-2018 уч.год | Просмотров: 391 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0