Главная Мой профиль Регистрация Выход RSS
Вы вошли как Гость | Группа "Гости"Приветствую Вас, Гость
Меню сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 86
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2015 » Октябрь » 15 » День захисника України
12:35
День захисника України

День захисника України

        14 жовтня вся країна святкує  День захисника України.  Заздалегідь учні школи виготовляли листівки, малюнки та поробки для воїнів. Яке свято без солодощів?  Тому учні школи спекли торти, які разом з листівками та вітаннями  подарували солдатам.
        Також у школі проходив захід «“З відданістю Україні в серці” ,на якому був присутній лейтенант Болотов Єгор, випускник школи. Учні ознайомилися з історією свята Покрова, наказом президента України про святкування Дня захистника України, історією створення Української армії. На заході пролунали пісні «Запах Війни»,  «Молитва матері», та вірши про Україну у виконанні учениці 1-го класу Ставської Анастасії. Учні вшанували пам'ять загиблих героїв хвилиною мовчання під пісню  «Плине  кача» . З задоволенням учні школи подивилися танці «Ча-ча-ча» та вальс в  виконанні вихованців  школи бального  танця імені Буленка Соколова Олеся та Чубаров Денис. Захід закінчився Піснею «Я люблю Україну»

Категория: Октябрь 2015 | Просмотров: 451 | Добавил: admin | Теги: День захисника вытчизни, Мангушская общеобразвательная школа | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0