Главная Мой профиль Регистрация Выход RSS
Вы вошли как Гость | Группа "Гости"Приветствую Вас, Гость
Меню сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 86
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2016 » Ноябрь » 15 » Инструктаж
14:42
Инструктаж

    Пожежні тренування

   Виконуючи розпорядження начальнику відділу освіти про проведення позапланового інструктажу (навчання) з питань неухильного виконання вимог техногенної і пожежної безпеки та надзвичайних ситуацій в Мангуській ЗОШ І-ІІІст.№1 були проведені пожежні тренування з евакуації учнів, вчителів та технічного персоналу з території школи при загрозі пожежі.

     Проведена нарада при директорі з питань охорони праці, безпеки життєдіяльності та пожежної безпеки. На нараді були присутні вчителі, технічний персонал школи. Були розглянуті питання пожежної безпеки, правила поведінки під час загрози пожежі, показаний навчальний фільм, проведений позаплановий інструктаж з пожежної безпеки, був зроблений   аналіз проведення пожежних тренувань з евакуації. Також були розглянуті питання попередження травмування учнів, поведінки учнів під час виникнення незвичайних ситуацій.

Категория: Ноябрь 2016 | Просмотров: 405 | Добавил: admin | Теги: Мангушская общеобразвательная школа, украина, пожежна безпека | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0