Главная Мой профиль Регистрация Выход RSS
Вы вошли как Гость | Группа "Гости"Приветствую Вас, Гость
Меню сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 86
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2015 » Июнь » 17 » Конституция Украины
19:06
Конституция Украины

Конституція України

Прийняття нової Конституції України мало велике значення для розвитку українського суспільства. Тим самим було завершено процес становлення України як суверенної держави; підтверджена її належність до сім’ї цивілізованих демократичних країн.

          Конституція України визначає засади державної політики, спрямованої перш за все на забезпечення прав і свобод людини та гідних умов її життя. Через зміст Конституції проводиться надзвичайно цінна і гуманна ідея про те, що саме держава функціонує для людини, відповідає перед нею за свою діяльність, а не навпаки. І це є головним її обов'язком.

           На передодні святкування 19-річниці Конституції України у школі  з 2 по 5 червня проходила виставка - огляд літератури «Я громадянин України» та виставка малюнків «Моя Країна» , що ілюструють процес прийняття Конституції України, історію законотворення.

             4 червня учні 7 – 8 класів разом з вчителем Мацука А.С. змагалися в грі  брейн – ринг « Люблю тебе, моя Україно!» Спочатку Анатолій Спиридонович роз'яснив учням  про важливість норм  Конституції України у становленні демократичної держави. Потім учням були запропоновані питання із знань історії розвитку конституційного права. Перемогу одержали учні 7 класу.

   12 червня  з вихованцями пришкільних таборів проходила година спілкування присвячена 19 – річниці Конституції України.  Мета заходу спрямована на роз’яснення важливості норм Конституції України у становленні демократичної держави, на формування правової культури, виховання громадянської свідомості та поваги до Основного Закону України.

Категория: Июнь 2015 | Просмотров: 454 | Добавил: admin | Теги: Мангушская общеобразвательная школа, конституції України, Молодці | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0