Главная Мой профиль Регистрация Выход RSS
Вы вошли как Гость | Группа "Гости"Приветствую Вас, Гость
Меню сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 86
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2016 » Февраль » 29 » Небесна сотня
12:01
Небесна сотня

 Небесна Сотня

 

     19 лютого, для учнів 5-7 класів пройшла година пам' яті «Їм у віках судилося безсмертя» . На  заході були присутні бійці полку «Азов» Дмитро, Сашко та Юрій та бібліотекарі центральної районної бібліотеки для дітей  Сарбей Ірина Миколаївна та Аничено Інна Олександрівна. Під час заходу учні співали гімн України, пролунали пісні Ані Лорак  «Мальви», кадри документального фільму «Зима, що нас змінила», молитва матері  та Гімн Майдану «Пливе кача тисиною …»
    Також учні познайомилися з бійцями, вони розповіли про себе, про події на Майдані, учасниками якого вони були . Учні в свою чергу дуже уважно слухали розповідь та побажали бійцям повернутися додому неушкодженими, здоровими  та далі жити у любові та спокої.
     З метою вшанування  пам’яті  Героїв Небесної Сотні відділом  культури райдержадміністрації 19 лютого 2016 року о 10.00 проводиться засідання круглого столу,  в якому прийняли участь учні 9-11 класів та вчитель історії  Єгорова О.Л.

Категория: Февраль 2016 | Просмотров: 387 | Добавил: admin | Теги: украина, Небесна сотня, Мангушская общеобразвательная школа | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0