Главная Мой профиль Регистрация Выход RSS
Вы вошли как Гость | Группа "Гости"Приветствую Вас, Гость
Меню сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 86
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2016 » Февраль » 29 » Патриотизм
12:05
Патриотизм

      Патриотизм

      «Патріотизм - це не тільки одна любов до своєї батьківщини. Це набагато більше. Це - свідомість своєї невідчужуваності від батьківщини і невід'ємне переживання разом з нею її щасливих і її нещасних днів». (А. Н. Толстой). 15 лютого виповнюється 25 років з дня виведення радянських військ з Афганістану. Для воїнів - інтернаціоналістів це особливий день - день пам'яті. Живим і полеглим був присвячений наш урок мужності «Афганська війна - роздерті душі...»
       На цьому уроці були присутні: голова селищної ради ветеранів –Харчук Л. І., воїни – інтернаціоналісти : Кирилаш С. Д. та гість нашого селища – Журавльов М. Є. Кожен клас готував вірш про Афганістан. Захід проходив за підтримки районної кинофотоклуба, який підготував 4 відеокліпи, а районна бібліотека для дорослих книжкову виставку «Афган – біль країни».
Дуже цікавим було спілкування гостей нашого вечора мужності з дітьми. Наприкінці зустрічі Харчук Л. В. вручила грамоту гостю з Білорусії – Журавльову М. Е.
      Також протягом тижня в шкільній бібліотеці діяла виставка «Афганистан: історія, події, факти»
      Для учнів 1-2 класу  класні керівники Мурлян Л.Ф. та Соколова О.С. підготували бесіду «Ми пам'ятаємо подвиг героїв Афгану!»

Категория: Февраль 2016 | Просмотров: 367 | Добавил: admin | Теги: украина, Память афгана, Мангушская ОШ №1 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0