Главная Мой профиль Регистрация Выход RSS
Вы вошли как Гость | Группа "Гости"Приветствую Вас, Гость
Меню сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 86
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2015 » Апрель » 20 » Праздник Пасхи
09:07
Праздник Пасхи

  ПАСХА

   З 8-11квітня 2015 року в Мангуській ЗОШ №1 проходив тиждень присвячений святкуванню  Світлого Христова Воскресіння. Метою було розширити уявлення дітей про православній традиції; сформувати позитивне ставлення до християнських моральних цінностей, повагу до духовних традицій народу; спонукати дітей до вивчення духовного досвіду народу, виховувати дбайливе ставлення до його культурної спадщини, ознайомити учнів зі  звичаями та обрядами святкування свята Великодня, повторити народні прикмети та прислів'я, пов'язані із святом Великодня, навчити учнів новим великодніх ігор.

   Під час тижня були проведени: усний журнал «Великдень - свято світлого Христова воскресіння»(8-11 класи); виховна година «Святий Великдень» для учнів початкових класів.  музично - літературні читання .Конкурси:
-  «Кращий рецепт паски»
-  «Найоригінальніше пасхальне яйце»
 «Пасхальне рукоділля»
 Виставки виробів прикладної  творчості «Чари умілих рук» та малюнків  «Святий Великдень»
Також до учні школи зустрілися з  благочинним Мангуського благочиння протоієрєєм  Константином Кировичем, який розповів про 
заповіді Божі, що їх  можливо порівняти з законами природи: і ті й інші мають своїм джерелом Творця і доповнюють один одного: що одні регулюють бездушну природу, інші дають моральну основу людської душі. Різниця між ними та, що матерія, безумовно, підкоряється фізичним законам, людина ж вільний підкорятися або не підкорятися моральним законам. У наданні людині свободи вибора є велика милість Божа: ця свобода дає можливість людині духовнорасті і вдосконалюватися, навіть - уподібнюватися Богу. Однак, моральна свобода накладає на людину відповідальність за свої вчинки.

 

Категория: Апрель 2015 | Просмотров: 453 | Добавил: admin | Теги: Мангуська ЗОШ №1, Мангушская общеобразвательная школа, СВЯТО ПАСХИ | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0