Главная Мой профиль Регистрация Выход RSS
Вы вошли как Гость | Группа "Гости"Приветствую Вас, Гость
Меню сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 86
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2016 » Февраль » 15 » Революція Гідності
15:40
Революція Гідності

Революція Гідності


                 Палає Київ у вогні,
                 горять сталеві БТРи
                там на межі-передовій,
                 народ боронять волонтери.
                 Палають шини і серця,
                ніхто не хоче помирати.
                Перед екраном матері
                і там, і там їхні солдати…

С 08.02 по 12.02 у школі проходили виховні години та бесіди: «Шляхом подвигу та слави», «Революція гідності – згадаймо як це було»,  «З днем Гідності та свободи», «Зима що нас змінила»,  «Свобода в Україні», 
 «Герої не вмирають!»,  «Небесна сотня» , «Слава героям Небесної сотні!»,   «Євромайдан або революція Гідності»,  «Революція гідності - кривава рана». Під час заходів пролунали українські пісні, були доведені до учнів причини ціх  трагічних подій. Учні згадали про інальнимй і найбільш драматичний етап революції стали події у Києві 18-20 лютого, в ході яких загинуло більше сотні кращих наших синів і дочок,про розгони Євромайдану, які відзначилися брутальним побиттям сотень людей, десятків журналістів. Про те що поступово ці «штурми та розгони» переросли у велетенські акції спротиву, били дзвони всіх церков, акожен штурм сприймався в Україні як «боротьба не на життя, а на смерть».
 На початку революційних подій, нікому і в голову не могло прийти, чим усе це обернеться… Слова «Слава Україні! Героям Слава!», що видавалися простим вітанням, набувають нового й особливого значення.
 Низький уклін матерям і батькам, що виховали таких синів і дочок!
 Учні вшанували хвилиною мовчання всіх, хто поклав життя за долю, за волю, за незалежність і свободу нашої з вами єдиної України!
    Герої Небесної Сотні віддали своє життя за кожного з нас! Ми будемо пам’ятати про це!
  

 

 

Категория: Февраль 2016 | Просмотров: 411 | Добавил: admin | Теги: Мангушская общеобразвательная школа, #Революція Uslyjcns? Мангуш | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0