Главная Мой профиль Регистрация Выход RSS
Вы вошли как Гость | Группа "Гости"Приветствую Вас, Гость
Меню сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 86
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2015 » Июнь » 3 » Урок Истории
10:24
Урок Истории

  «Сталінські репресії - кровава сторінка історії». 

  

 

      18 травня учні 10 класу разом із вчителем Єгоровою О.Л., на уроках історії, пізнали багато цікавого під час підготовки та проведення конференції  «Сталінські репресії - кровава сторінка історії». Школярі продемонстрували сутність антигуманного тоталітарного  сталінського режиму.

       Учні Пещерін Юрій та Лелюх Анастасія повідомили про напрямки та ідеологічні засади репресій. Особливо уважно діти слухали доповіді Полякова Артема та Данилової Юлії про втрати Української інтелігенції  30-х років, коли відродження української мови було розстріляно за справжній патріотизм письменників та поетів. Імена Леся Курбаса, Павла Тичини та Володимира Сосюри стали для учнів прикладом пробудження національної свідомості та творчого потенціалу української нації. Учнями були зроблені висновки про те, що жодна ідеологічна мрія, якою був комунізм, не варта таких жертовних та анті людських результатів, які були підсумком  репресій .

Категория: Май 2015 | Просмотров: 481 | Добавил: admin | Теги: Сталинский режим, патриотизм, Мангушская общеобразвательная школа | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0